


Питання та відповіді
Ферментація – це процес бродіння, в результаті якого мікроорганізми або їх ферменти розщеплюють органічні речовини самого продукту при обмеженому доступі кисню. У різних продуктів цей процес проходить по-різному.
Дивно, але ферментовані продукти легше засвоюються організмом, оскільки в процесі виготовлення частково розпадаються і змінюють свою харчову цінність. Найчастіше вони виявляються навіть корисніше свіжих.
Пов’язано це з тим, що в процесі ферментації деякі продукти збагачуються новими поживними речовинами і в сумі містять органічні кислоти, вітаміни K і B, пробіотики і ферменти.
Тому ферментація перевершує багато інших способів приготування і зберігання овочів, перш за все, консервацію або заморозку, коли продукти піддаються температурного впливу.
Ягоди для ферментації збираються вручну – необхідна акуратність і ретельний відбір цілих і не зіпсованих ягід. Ягода повинна бути бездоганна, обов’язково Свіжозібрані і певної стиглості. Така ягода негайно відправляється у виробництво.
- Процес ферментації відбувається у великих дерев’яних бочках, без доступу кисню і під землею.
- Фрукти ферментують 2,5 року, у власному соку, без додавання цукру і будь – яких консервантів. Так створюється оптимальний процес ферментації з гарантованими результатами екстра-класу.
- Далі плоди висушуються на сонці і покриваються спеціальними травами, такими як порошок тутової ягоди, Йєрба Мате – листя падуба, трубчастої Кассии, Морквяний екстракт, що додатково посилює сприятливий вплив на наш організм ферментованого абрикоса
Компанія SHARE збирає Помело в Азії, після чого весь фрукт повністю подрібнюється, з шкіркою, жорсткими перегородками між часточками, з кісточками і м’якоттю – все приводиться в однорідну масу, максимально зберігаючи всі корисні речовини всього фрукта.
- Отримана однорідна маса герметично закривається в дерев’яні бочки і поміщаються під землю для ферментації на 30 місяців. Ферментація помело відбувається за таким же рецептом як і японський абрикос.
- Після 2,5 років ферментації продукт готовий до вживання.
- Отриману масу розподіляють на маленькі порції і кожна порція окремо упаковуються.
У 1980 роках почалися розробки та вивчення основ унікального рецепту цього продукту. Увібравши в себе знання, багатовікові традиції та дух азіатської культури, компанія SHARE-Original в 2016 році представила свій продукт в Європі і США, забезпечивши систему гарантії якості по всьому світу.
Зараз цей продукт вже є в Україні і у нас є прекрасна можливість дізнатися про це приголомшливому продукті, спробувати і ввести його в наш щоденний раціон, щоб поліпшити своє здоров’я і якість життя.
Кожен фрукт упаковується окремо. Упакований продукт не втрачає своїх якостей, а навпаки, він залишається живим і процес ферментації триває, а сам продукт тільки підсилює свої цілющі властивості.
Так як кожна людина індивідуальна, ви можете вибрати для себе найкращий час, яке підійде саме вам, з урахуванням індивідуальних особливостей часу роботи фруктів у вашому організмі і розпорядку дня. Для тих, хто ввечері не п’є багато води, краще вибрати ранковий прийом.
Вживання продукту не залежить від прийому їжі. Пробуйте і підлаштовувати під себе. Цей продукт для нас, а не ми для нього.
Фрукти Share | Original® не є лікарським засобом. Їх унікальний склад ефективно і якісно доповнить ваше збалансоване і здорове харчування.
- Перед прийомом з будь-якими препаратами, що знижують артеріальний тиск, обов’язково проконсультуйтеся з лікарем.
- Вагітним і годуючим жінкам прийом продукту тільки після консультації з лікарем.
- Наявність виразки шлунка також потребують консультації мед. фахівця.
- У продукті є кісточка. Кісточку не ковтати.
- Не допускайте самостійного прийому продукту дітьми до 12 років.
- Зберігайте в недоступному для дітей місці.
- Не використовуйте продукт, якщо упаковка пошкоджена або відсутня.
- Форма, смак і консистенція продукту можуть змінюватися в залежності від партії. Це не впливає на якість продукту.
- Після відкриття, зберігати в прохолодному і сухому місці. Уникайте потрапляння прямих сонячних променів.